Υπέρυθρη θερμική διεπαφή ενότητας • USB

December 29, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Υπέρυθρη θερμική διεπαφή ενότητας • USB

USB είναι κοντό για το καθολικό τμηματικό λεωφορείο. Η διεπαφή USB εγκρίνει την τμηματική ανακοίνωση, η οποία είναι τμηματικά πρότυπα λεωφορείων για τη σύνδεση των υπολογιστών και των συσκευών. Είναι επίσης μια τεχνική προδιαγραφή για τις διεπαφές εισαγωγής και παραγωγής, και χρησιμοποιείται ευρέως στα προσωπικούς Η/Υ και τις κινητές συσκευές. Παραδείγματος χάριν, τα τρέχοντες κινητοί τηλέφωνα ή οι υπολογιστές μας είναι κυρίως διεπαφές USB.

 

Η διεπαφή USB χρησιμοποιείται ευρέως στο βιομηχανικό εξοπλισμό. Είναι μια από τις διεπαφές στοιχείων με τη γρηγορότερη ανάπτυξη, την πιό εκτενή εφαρμογή, την περισσότερη ποικιλία και το υψηλότερο μερίδιο αγοράς. Αυτή τη στιγμή, ο μικροϋπολογιστής USB Β (έκδοση USB2.0) και USB τύπος-γ (έκδοση USB2.0 και USB3.0) χρησιμοποιείται κυρίως στον υπέρυθρο πυρήνα καμερών της σφαιρικής τεχνολογίας αισθητηρίων.

 

Έτσι, πώς να διακρίνει USB2.0 και USB3.0;

- Το ποσοστό μετάδοσης στοιχείων του USB3.0 είναι δέκα φορές αυτό USB2.0

- Η κίνηση USB 3,0 μπορεί να είναι συμβατή με το λιμένα USB 2,0, διαφορετικά δεν μπορεί

- USB 3,0 μπορεί να προβλέψει το ισχυρότερες εύρος ζώνης και την εξουσία

 

Η ενότητα θερμικής λήψης εικόνων PLUG1212 είναι ένα κλασικό προϊόν υψηλής ανάλυσης της σφαιρικής τεχνολογίας αισθητηρίων, με τη υψηλή ανάλυση, του υψηλών ποσοστού πλαισίων και των στοιχείων μεγάλου ποσού. Επομένως, η διεπαφή USB3.0 πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Εντούτοις, USB2.0 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στον υπέρυθρο πυρήνα καμερών γκοφρέτα-επιπέδων COIN612. Πώς να χρησιμοποιήσει τη διεπαφή εξαρτάται από τις παρούσες απαιτήσεις των υπέρυθρων προϊόντων και των εφαρμογών θερμικής λήψης εικόνων.

 

-

 

Μάθετε περισσότερα υπέρυθρα προϊόντα GST

 

Επίσημος ιστοχώρος: www: gst-ir.net

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το marketing@gst-ir.com

Τηλέφωνο: +86 27-81298493

Κανάλι YouTube: το https://bit.ly/3SMzEBi