Υπέρυθρη θερμική διεπαφή ενότητας • Σύνδεση καμερών

December 29, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Υπέρυθρη θερμική διεπαφή ενότητας • Σύνδεση καμερών

Η διεπαφή στοιχείων είναι μια ηλεκτρική διεπαφή που χρησιμοποιείται από την υπέρυθρη κάμερα για να διαβιβάσει τα στοιχεία εικόνας στον οικοδεσπότη. Εκτός από τη διεπαφή υλικού, μια προδιαγραφή πρωτοκόλλου μετάδοσης στοιχείων υποστήριξης απαιτείται επίσης. Αυτή τη στιγμή, οι συνήθως χρησιμοποιημένες υπέρυθρες διεπαφές στοιχείων καμερών περιλαμβάνουν τη διεπαφή HDMI, διεπαφή συνδέσεων καμερών, διεπαφή USB, διεπαφή δικτύων και ούτω καθεξής. Η αντίστοιχη υπέρυθρη διεπαφή στοιχείων καμερών μπορεί να επιλεχτεί σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες. Παραδείγματος χάριν, είναι πιό αρμόζον να επιλεχτεί η διεπαφή δικτύων για τα κάμερα παρακολούθησης που χρειάζονται τη μεγάλης απόστασης και μεγάλης κλίμακας επέκταση για το υψηλό ποσοστό πλαισίων, η υψηλή ανάλυση, και η απόσταση μετάδοσης δεν είναι μακριά, είναι πιό αρμόζον να επιλεχτεί μια υπέρυθρη κάμερα με τη διεπαφή συνδέσεων καμερών.

 

Η σύνδεση καμερών είναι πρότυπα διεπαφών που προτείνονται ειδικά για τη μετάδοση ψηφιακών στοιχείων. Τα ηλεκτρικά πρότυπα που χρησιμοποιούνται στη διεπαφή είναι LVDS, το οποίο είναι ένα χαμηλής τάσης διαφορικό σήμα. Κάθε σήμα φέρεται από δύο καλώδια, και η διαφορά τάσης είναι 0,35 V.

 

Η διεπαφή συνδέσεων καμερών επεκτείνεται με να τοποθετήσει chipsets παράλληλα, με μια ταχύτητα μετάδοσης που υπερβαίνει 7Gbit/s, το οποίο ικανοποιεί τις ανάγκες της επιστημονικής έρευνας και των βιομηχανικών τομέων για τη μετάδοση υψηλής ευκρίνειας, εικόνας υψηλός-πλαίσιο-ποσοστού, και μπορεί συγχρόνως να ελέγξει τον εξοπλισμό αποκτήσεων εικόνας. Οι κάμερες διεπαφών συνδέσεων καμερών αναπτύσσονται ειδικά για τους πελάτες με τα μεγάλα στοιχεία εικόνας και τις υψηλές απαιτήσεις εύρους ζώνης.

 

Στον τομέα της υπέρυθρης τεχνολογίας θερμικής λήψης εικόνων, αν και η διεπαφή συνδέσεων καμερών δεν είναι μια γενικής χρήσης διεπαφή για τον υπέρυθρο εξοπλισμό απεικόνισης, είναι κατάλληλο για τους επιστημονικούς πυρήνες καμερών έρευνα-βαθμού υπέρυθρους και τις κάμερες θερμικής λήψης εικόνων βιομηχανικός-βαθμού υψηλών σημείων, ή για ορισμένα τους ειδικούς υπέρυθρους τομείς όπως η μηχανική όραση και η εκμάθηση.

 

-

 

Μάθετε περισσότερα υπέρυθρα προϊόντα GST

 

Επίσημος ιστοχώρος: www: gst-ir.net

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το marketing@gst-ir.com

Τηλέφωνο: +86 27-81298493

Κανάλι YouTube: το https://bit.ly/3SMzEBi