Εισαγωγή της μικροσκοπικής ενότητας θερμικής λήψης εικόνων iTL612R υπέρ

December 29, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή της μικροσκοπικής ενότητας θερμικής λήψης εικόνων iTL612R υπέρ

Κατά επιλογή UAV των ωφέλιμων φορτίων, την ικανότητα ωφέλιμων φορτίων και οι απαιτήσεις αποστολής της είναι δύο κύριοι παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν.

Σαν κύριο κατασκευαστή των δροσισμένων μη ψυχόμενων υπέρυθρων ανιχνευτών & των θερμικών ενοτήτων, η σφαιρική τεχνολογία προώθησε πρόσφατα ένα μικροσκοπικό μέγεθος και έναν ελαφρύ υπέρυθρο πυρήνα θερμικής λήψης εικόνων, ο οποίος είναι η συμπαγής έκδοση του υπέρυθρου πυρήνα iTL612R καμερών. Είναι η καλύτερη επιλογή για τους πελάτες που πρέπει να περιορίσουν τις απαιτήσεις στο μέγεθος και το βάρος κατά το ενσωμάτωση των κηφήνων τους.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή της μικροσκοπικής ενότητας θερμικής λήψης εικόνων iTL612R υπέρ  0

 

Εξαιρετικά συμπαγές Desgin


Το μέγεθος και το βάρος είναι τα κύρια κριτήρια για να μετρήσουν την ελαφρότητα της υπέρυθρης ενότητας καμερών. Το μέγεθος και το βάρος της προηγουμένως απελευθερωμένης θερμικής ενότητας GSTiR iTL612R ήταν ήδη στην πρώτη γραμμή στη βιομηχανία. Σήμερα, το iTL612R υπέρ έκανε μια άλλη σημαντική ανακάλυψη!
Μετά από να αναβαθμιστεί, το μέγεθος είναι τόσο μικροσκοπικό όπως 17.3mm×17.3mm και το βάρος του είναι ελαφρύ μέχρι 13g. Η πυκνότητα οδηγεί τη βιομηχανία, πλησιάζοντας το «ανώτατο όριο» του υπέρυθρου σχεδίου!

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή της μικροσκοπικής ενότητας θερμικής λήψης εικόνων iTL612R υπέρ  1

 

Περισσότερες εφαρμογές


Το iTL612R που η υπέρ θερμική ενότητα αποκρίνεται στους διαστημικούς περιορισμούς με το μικρότερο μέγεθος και το ελαφρύς, επιτυγχάνει τη μακρύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας με την πιό μικρή κατανάλωση ισχύος, υπερνικά το πρόβλημα της ολοκλήρωσης θερμικής λήψης εικόνων στον τομέα καταναλωτικών ηλεκτρονικά, και παρέχει περισσότερες λύσεις για τα συμπαγή και φορητά προϊόντα.


Παρέχοντας το 640×512/12μm μόνος-κατασκευασμένο γκοφρέτα-ισόπεδο υπέρυθρο ανιχνευτή, το βαθμό IP67 προστασίας φακών, την έκδοση απεικόνισης και μέτρησης θερμοκρασίας, και τις διάφορες λύσεις SDK, η ενότητα θερμικής λήψης εικόνων iTL612R υπέρ προσπαθεί να επιταχύνει την ολοκλήρωση πολλών τομέων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή της μικροσκοπικής ενότητας θερμικής λήψης εικόνων iTL612R υπέρ  2

 

Με τη συνεχή αύξηση των ανερχόμενων αγορών, η απόδοση των προϊόντων παίρνει καλύτερη και καλύτερη, και οι απαιτήσεις των διάφορων χρηστών για τη θερμική ενότητα ανταλλαγής γίνονται όλο και περισσότερο αυστηρές. Η σφαιρική τεχνολογία αισθητηρίων συνεχίζει να καινοτομεί και να αναβαθμίζει τα προϊόντα iteratively, που παρέχουν περισσότερες δυνατότητες για τις διασυνοριακές εφαρμογές της τεχνολογίας θερμικής λήψης εικόνων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή της μικροσκοπικής ενότητας θερμικής λήψης εικόνων iTL612R υπέρ  3

 

-

 

Μάθετε περισσότερα υπέρυθρα προϊόντα GST

 

Επίσημος ιστοχώρος: www: gst-ir.net

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το marketing@gst-ir.com

Τηλέφωνο: +86 27-81298493

Κανάλι YouTube: το https://bit.ly/3SMzEBi